Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Hephata

Följ

IK Hephata

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IK Hephata
Välj lag/grupp

Rapport från årsmöte 2022

1 nov 2022 11 kommentarer 1491 visningar
Albert Boklund Kanslist
11 kommentarer
  • 23 nov 2022 Kenneth Lundh

    Hej, jag vill följa upp denna rapport om mötesdatum har satts. Har för mig att den 3 december har nämnts i dess sammanhang.
    Önskemål om att den ekonomiska rapporten även kan visa sektionernas budget och utfall och inte hela verksamheten enbart.

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 nov 2022 Marie Lindbäck

    Hej Kenneth L. Hur vet du om datum 3/12 som IK Hephata ska ha extra årsmötet? Jag ser ingen information från Hephata varken i hemsida eller i vanlig email. H fr Marie Lindbäck

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 nov 2022 Marie Lindbäck

    Om extra årsmötet brukar göra inbjudan 2 veckor i förväg, nu 10 dagar kvar. Stadgar har sagt. Än har inte uppsatt idag innebär imorgon blir 9 dagar kvar.... Har Marie L

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 nov 2022 Marie Lindbäck

    Hej. om hedersmedlem, det finns nya för att corona pandemi dykt upp även några år före har inte granskat vem som får hedersmedlem. Enligt Hephata mall står; för de som har hållet betalning i 50 års tid får hedersmedlem med diplom. Alltså nu det vill säga år 2022 minus 50 år blir år 1972. Det är 10 stycken men vem ska få uppdrag att gås igenom detta? Häls fr Marie Lindbäck

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 nov 2022 Marie Lindbäck

    Det finns några äldre medlemmar i Hephata har inte data. Jag fick veta att en av dom aldrig fått brev om inbjudan till klubbmöte, årsmöte samt evenemangen. Nu när extra årsmöte börjar snart då kansliet skickar brev till dom. Jag har skickat namnen till kansliet. Om extra årsmöte ska ordnar snart enligt stadgar skicka i 2 veckor förväg båda i email och brev till dom som inte har data. Häls fr Marie L

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 dec 2022 Albert Boklund

    Hej alla! För närvarande är inget datum fastställt för extra årsmötet men vi jobbar hårt för att få handlingarna klara så snart som möjligt.

    Vi återkommer så fort vi vet mer och ser givetvis till att alla medlemmar såväl yngre som äldre ska informeras.

    /Albert

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan 2023 Kenneth Lundh

    Hej, en stillsam påminnelse skickas. Hur går processen för att återuppta de punkter som har förlagts till en extra årsmöte?
    Mvh Kenneth

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan 2023 Mirza Kavazovic

    Hej Kenneth, det är tyvärr mitt fel att det dröjer. Revisorerna väntar på ett par uppgifter och jag har tyvärr inte haft tid att fixa det pga julstressen, covid i nästan hela familjen och nu kräkkalas inatt. Jag hoppas kunna ta tag i det snart.

    Ber om ursäkt för att det dröjer!

    Med Vänlig Hälsning
    Mirza

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan 2023 Kenneth Lundh

    Hej Mirza,

    Tack för återkopplingen och skönt att processen är fortfarande pågående, men tråkigt att du har haft hinder, fast det är sådana som man inte kan rå över. Hoppas att kalaset är över.

    Kämpa på får man väl säga till dig , men ta hjälp av kansliet och övriga i styrelsen om det behövs.

    Mvh Kenneth

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 jan 2023 Gull-Britt Lindahl

    Hej Mirza
    Trist att det hände mkt men det inte är bara ditt utan hela styrelsens ansvar. Hoppas det ordnar sig

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 feb 2023 Denis Sandström

    Hej medlemmar hoppas allt bra med er. Vi hade styrelsemöte m. extra årsmötet som högsta prioritet. Nu är vi på slutspurten med ekonomihandlingarna och tror att vi snart är klara. Hoppas på er förståelse o tålamod så går vi ut m. kallelsen så fort det är klart.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in